Din favorit forhandler

Mit navn er Tamara Norvillo og jeg er aloe-holik!

Jeg er kendt som fitness/helse-tossen og aloe-baben i min omgangkreds samt mit nær område på Stevns, hvor jeg servicere en masse glade og meget tilfredse kunder. 

Jeg er kæreste med Kenneth og sammen har vi 2 skønne drenge, der med sikkerhed giver os grå hår og rynker før tid - (godt jeg har et produkt som hjælper på det sidste)!

Jeg er uddannet ernærings-vejleder, coach og personlig træner og har været ansat i Fitness branchen i 12 år. Jeg har til dagligt hold timer i vores lokale center Fit og Sund, hvor jeg kører Zumba, Pilates og RAW Fit timer. 

Min forretning er mit hjerte og jeg elsker at arbejde med, både salget af produkterne og livsstilen bag. Jeg nyder at jeg kan hjælpe så mange som muligt med, at skabe balance i livsstilen. Og så finder jeg også en stor glæde i den anden del, som denne forretning giver - at kunne hjælpe andre specielt mødre med, at skabe en ekstra indtjening og endda opbygge mere frihed. 

Hvis du ønsker, at arbejde sammen med mig, købe produkter eller tage en snak om hvad du kan ændre - så tøv ikke med at kontakte mig neden for. Tak fordi du tog dig tid til at kigge på min side. 

XOXO 

Tamara Norvillo